Serge Zirkzee

Serge Zirkzee

Serge Zirkzee

Voordat ik mijn HBO studie Industriële Automatisering, afstudeerrichting procesautomatisering, in 1996 met succes heb afgerond, ben ik gestart met de klassieke opleiding LTS elektrotechniek en dit voortgezet op het MBO.

Na mijn oriënterende werkzaamheden in de de procesautomatisering ben ik in 1999 gestart als werkvoorbereider binnen de installatie techniek. De eerste projecten waarop ik werkzaam ben geweest waren in de industrie,  maar al snel ben ik gestart binnen de infra.  Als werkvoorbereider en coördinator heb ik mijn ervaring opgedaan op diverse tunnel, spoor en wegen projecten. Naast mijn werkzaamheden voor onze opdrachtgevers vorm ik samen met Ronald van Vliet de dagelijkse leiding van Optimus Advisering.

Naast het reizen en het genieten van de mooie dingen, mag ik mijn vrije tijd graag actief doorbrengen. Zo ben ik regelmatig op de fiets te vinden op de weg en in het terrein, zowel in binnen als het buitenland. Wanneer de winter dit niet mocht toe laten zal jij mij zeker op het ijs treffen en anders ben ik altijd wel te vinden bij het wekelijkse potje zaalvoetbal.

 

Contact opnemen